Pálivá kari omáčka s rajčaty, cibulí, koriandrem a červenými chilli papričkami
Hotová omáčka, pasterovaná. Pálivá. Složení: rajčata (44 %), cibule (18 %), pitná voda, rajčatový protlak (5 %), řepkový olej, mleté koření (koriandr, kmín římský, kardamom, chilli, zázvor, kurkuma, sladká paprika, skořice čínská, fenykl, hřebíček, pískavice řecké seno, černý pepř), cukr, kukuřičný škrob, lístky koriandru, cibulový vývar (koncentrovaná cibulová šťáva, pitná voda, drožďový extrakt, jedlá sůl, opečená sušená cibule, cukr, cibulový extrakt), červené chilli papričky, jedlá sůl, koncentrovaná citrónová šťáva, cibulový protlak, regulátory kyselosti: kyselina citronová, kyselina octová; česnekový protlak, zázvorový protlak, protlak z pečeného česneku, sušený česnek, semínka kmínu římského, semínka černuchy seté. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, mléka a vajec. Návod k použití: V pánvi na plotně nechejte zahřát 1 polévkovou lžíci oleje a poté přidejte 500 g jehněčího nebo hovězího masa nakrájeného na kostky a osmažte ho dohněda. Poté maso přendejte do zapékací mísy, vmíchejte do něj skleničku omáčky, přilijte 1/3 skleničky vody a zakryjte. Vložte do trouby a duste zhruba 90 minut na 160 °C nebo na 140 °C na horkovzduch, dokud maso nezměkne. Občas promíchejte.
Minimální trvanlivost do konce: viz víčko. Uchovávejte v suchu a chraňte před teplem. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 3 dnů.
Hmotnost: viz obal. Vyrobeno v UK.
Nutriční hodnoty na 100 g | |||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 336 kJ | Sacharidy | 8,0 |
81 kcal | - z toho cukry | 5,4 g | |
Tuky | 4,3 g | Vláknina | 1,9 g |
- z toho nasycené | Bílkoviny | 1,5 g | |
mastné kyseliny | 0,3 g | Sůl | 0,60 g |
Specifické reference
- UPC
- 29066094