|
Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Mimo nezbytné cookies jsou všechny cookies ukládány jen na základě souhlasu uživatele. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
| Přijmout zvolené cookies |
Zelená kari omáčka v thajském stylu s kokosovým krémem, zelenými chilli papričkami, citronovou trávou, galgánem a limetkovými lístky
Hotová omáčka. Pasterováno. Středně pálivé. Složení: pitná voda, kokosový krém (15 %) (kokosový extrakt, pitná voda), cibule, kokosový koncentrát (3 %), kukuřičný škrob, cukr, zelené chilli papričky (2 %), řepkový olej, lístky koriandru, zelená paprika, citronová tráva, thajská rybí omáčka (extrakt z ančoviček (ryby), jedlá sůl, cukr, pitná voda), galgán, zeleninový vývar (drožďový extrakt, koncentrovaná mrkvová šťáva, koncentrované žampióny, aroma, koncentrovaná cibulová šťáva, jedlá sůl, sušená rajčata, pitná voda, sušená cibule), jedlá sůl, bazalka, limetkové lístky, mleté chilli, regulátor kyselosti: kyselina citronová; česnekový protlak, koncentrovaná limetková šťáva. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, mléka a vajec. Návod k použití: V pánvi na plotně nechejte zahřát 15 ml oleje. Přidejte 280 g kuřecího masa nakrájeného na kostky a nechejte 5–6 minut propéct. Přidejte mladé fazolové lusky, mladou kukuřici a skleničku omáčky. Připravujte při nízké teplotě 8–10 minut. Nakonec ozdobte posekaným koriandrem. Podávejte s jasmínovou rýží.
Minimální trvanlivost do konce: viz víčko. Uchovávejte v suchu a chraňte před teplem. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 3 dnů.
Hmotnost: viz obal. Vyrobeno v UK.
| Nutriční hodnoty na 100 g | |||
|---|---|---|---|
| Energetická hodnota | 405 kJ | Sacharidy | 7,0 |
| 97 kcal | - z toho cukry | 3,8 g | |
| Tuky | 7,2 g | Vláknina | 0,7 g |
| - z toho nasycené | Bílkoviny | 0,8 g | |
| mastné kyseliny | 4,1 g | Sůl | 0,78 g |
Specifické reference
Zelená kari omáčka v thajském stylu s kokosovým krémem, zelenými chilli papričkami, citronovou trávou, galgánem a limetkovými lístky