Rajčatová omáčka s kousky nasolené kalábrijské vepřové klobásy v hovězím střívku a s červeným vínem
Hotová omáčka, pasterovaná. Středně pálivá. Složení: rajčata (66 %), kousky nasolené kalábrijské vepřové klobásy (11 %) (vepř. maso (90 %), chilli papričky, nakládací sůl (jedlá sůl, konzervanty: dusitan sodný, dusičnan draselný), aroma, dextróza, semínka fenyklu, antioxidant: E301), mrkev, extra panenský olivový olej, rajčatová pasta, červené víno (obsahuje siřičitany), celer, cukr, chilli papričky, mořská sůl, cibule, semínka fenyklu, sladká paprika, česnek, regulátor kyselosti: kyselina citronová; mletý černý pepř, rozmarýn, rýžový škrob. Obsahuje alkohol. Klobásy jsou plněny do střívek z hovězího kolagenu. Návod k použití: Před otevřením protřepejte. Vlijte do rendlíku a za občasného míchání pomalu ohřívejte na plotně. Nenechejte vařit. Znovu neohřívejte.
Minimální trvanlivost do konce: viz okraj víčka. Uchovávejte v suchu a chraňte před teplem. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 3 dnů.
Hmotnost: viz obal. Vyrobeno v Itálii. Klobásy byly vyrobeny z vepřového masa původem z italských farem.
Nutriční hodnoty na 100 g | |||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 401 kJ | Sacharidy | 6,1 |
96 kcal | - z toho cukry | 4,7 g | |
Tuky | 6,3 g | Vláknina | 1,8 g |
- z toho nasycené | Bílkoviny | 2,9 g | |
mastné kyseliny | 1,7 g | Sůl | 0,93 g |
Specifické reference
- UPC
- 29339044