|
Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Mimo nezbytné cookies jsou všechny cookies ukládány jen na základě souhlasu uživatele. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
| Přijmout zvolené cookies |
Pšeničné krekry se sýrem a dýňovými semínky
Trvanlivé pečivo. Složení: pšeničná mouka (lepek), kukuřičný škrob, sýr (9 %) (sýr (mléko), barviva: karoteny, E160b(i)), dýňová semínka (9 %), palmový tuk, řepkový olej, sušený sýr v prášku (4 %) (mléko), pekařské droždí, pšeničné vločky (lepek), lněná semínka, celozrnná pšeničná mouka (lepek), jedlá sůl, bramborový škrob. Krekry mohou obsahovat stopy vajec, sezamu a sóji.
Minimální trvanlivost do: viz boční strana obalu. Uchovávejte v suchu, chraňte před teplem a slunečním světlem. Po otevření uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě.
Hmotnost: viz obal. Vyrobeno v Nizozemsku ze surovin původem z více zemí.
| Nutriční hodnoty na 100 g | |||
|---|---|---|---|
| Energetická hodnota | 2010 kJ | Sacharidy | 50,9 |
| 480 kcal | - z toho cukry | 1,1 g | |
| Tuky | 21,7 g | Vláknina | 6,4 g |
| - z toho nasycené | Bílkoviny | 17,1 g | |
| mastné kyseliny | 8,2 g | Sůl | 1,30 g |
Specifické reference
Pšeničné krekry se sýrem a dýňovými semínky