-
Ženy
- Značky
-
Oblečení
-
Sukně
-
Plavky a plážové oblečení
-
Kabáty a bundy
-
Kardigany a svetry
-
Kalhoty a šortky
-
Šaty a overaly
-
Sportovní a volnočasové oblečení
-
Kostýmy a oblečení do práce
-
Topy
-
Košile a halenky
-
Džíny
-
Legíny a tepláky
- Dámské oblečení na večírky
- Všechna dámská móda
- Podzimní vrstvení
- Poppy collection
- Goodmove
- Džíny a top
- Šortky
- Produkty z kůže
- Konzervativní oblečení
-
Sukně
- Kolekce
- Speciální velikosti
- Obuv
- Kabelky a doplňky
-
Muži
-
Spodní prádlo
- Značky
-
Podprsenky
- Vyztužené podprsenky
- Podprsenky bez kostic
- Naše nejlepší podprsenky
- Zmenšovací podprsenky
- Push-up podprsenky
- První podprsenka
- Podprsenky, více kusů
- Mateřské a kojicí podprsenky
- Podprsenky do výstřihu
- Podprsenky DD+
- Protetické podprsenky
- Podprsenky bez ramínek
- Hladká podprsenka
-
Všechny podprsenky
- Krajkové podprsenky
- Podprsenky braletky
- Kalhotky
- Kolekce
- Punčochové zboží
- Noční prádlo
- Tvarující prádlo a termoprádlo
-
Děti
-
Miminka
-
Domácnost
- Kosmetika
-
Potraviny
- Dárkové karty
- Autograph
- Jaeger
- Den matek
Steak z hovězí svíčkové, zralý 10 dnů
Hovězí maso výsekové, hluboce zmrazené. Určeno k tepelné úpravě. Před a po manipulaci se syrovým masem očistěte všechny povrchy, kuchyňské náčiní a omyjte si ruce. Zabraňte kontaktu syrového masa s ostatními potravinami. Obal pečlivě odstraňte a vhodným způsobem ho zlikvidujte. Návod k použití: Maso nejprve nechejte zcela rozmrazit. Vyjměte ho z obalu 10 minut před přípravou a osušte ho kuchyňskou utěrkou. Na plotně předehřejte pánev na vysokou teplotu. Maso potřete malým množstvím olej, okořeňte a vložte do pánve. Připravujte 5–8 minut (málo propečené) nebo 8–10 minut (středně propečené). V polovině doby přípravy obraťte. Před podáváním nechejte 5 minut odpočinout. Znovu neohřívejte.
Minimální trvanlivost do konce/zmrazeno: viz přední strana obalu. Uchovávejte v mrazáku při teplotě −18 °C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte a spotřebujte do 3 dnů.
Hmotnost: viz obal. Vyrobeno v UK z hovězího masa původem z farem UK. Chov, porážka a referenční číslo – viz obal.
Nutriční hodnoty na 100 g | |||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 648 kJ | Sacharidy | 0,0 |
155 kcal | - z toho cukry | 0,0 g | |
Tuky | 7,9 g | Vláknina | 0,0 g |
- z toho nasycené | Bílkoviny | 20,9 g | |
mastné kyseliny | 3,8 g | Sůl | 0,10 g |
Specifické reference
- Upc
- 00342018