Mleté jehněčí maso s celerem dušené v masové šťávě, pokladené vrstvou mačkaných brambor
Hluboce zmrazený kuchyňský masný polotovar. Určeno k tepelné úpravě. 2 porce. Složení: brambory (52 %), tepelně upravené jehněčí maso (18 %), pitná voda, cibule, celer (3,5 %), máslo (mléko), kukuřičný škrob, rajčatový protlak, jehněčí vývar (pitná voda, pečené jehněčí kosti, drožďový extrakt, jedlá sůl), řepkový olej, jedlá sůl, rajčatový extrakt, barvivo: karamel; kvasný lihový ocet, cukrový sirup, sušená cibule, drcený černý pepř, mleté koření (bílý pepř, černý pepř, hřebíček), tamarindový extrakt, česnekový protlak, citrónový olej. Návod k použití: Příprava v mikrovlnné troubě ze zmrazeného stavu: Odstraňte obal. Propíchněte fólii. Ohřívejte nejprve 5 minut na 750 W nebo 4 minuty na 900 W. Poté nechejte na 2 minuty odstát. Poté připravujte ještě 4 minuty na 750 W nebo 3 minuty na 900 W. Po dokončení přípravy nechejte na 1 minutu odstát. Znovu neohřívejte. Příprava v elektrické troubě ze zmrazeného stavu: Předehřejte troubu. Odtraňte obal a fólii. Výrobek položte na pečící plech. Doba přípravy 45-50 minut na 190 °C nebo na 170 °C na horkovzduch. Po dokončení přípravy nechejte na 1 minutu odstát. Znovu neohřívejte. Obal může po ohřátí mírně změknout.
Minimální trvanlivost do konce: viz přední strana obalu. Uchovávejte v mrazáku při teplotě −18 °C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Hmotnost: viz obal. Vyrobeno v UK z jehněčího masa původem z farem UK a novozélandských farem a ze surovin původem z více zemí.
Nutriční hodnoty na 100 g | |||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 478 kJ | Sacharidy | 10,5 |
114 kcal | - z toho cukry | 1,4 g | |
Tuky | 5,0 g | Vláknina | 1,1 g |
- z toho nasycené | Bílkoviny | 6,2 g | |
mastné kyseliny | 2,5 g | Sůl | 0,75 g |
Specifické reference
- UPC
- 00599405