|
Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Mimo nezbytné cookies jsou všechny cookies ukládány jen na základě souhlasu uživatele. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
| Přijmout zvolené cookies |
Složení: krupice z tvrdé pšenice (lepek), pasterovaná vejce od slepic z volného výběhu (19%), pitná voda. Návod k použití: Lasagne není potřeba předvařovat. Vymažte zapékací mísu a střídavě navrstvěte boloňskou omáčku, plátky lasagní a bešamel. Poslední vrstvu lasagní pokryjte bešamelem a posypte strouhaným parmezánem. Pečte v předehřáté troubě 30-40 minut na 180°C nebo na 160°C v horkovzdušné troubě, dokud povrch nezhnědne. Uchovávejte v suchu a chraňte před teplem.
Minimální trvanlivost do konce: viz boční strana obalu. Vyrobeno v Itálii.
| Nutriční hodnoty na 100 g | |||
|---|---|---|---|
| Energetická hodnota | 1548 kJ | Sacharidy | 68 |
| 366 kcal | - z toho cukry | 2,6 g | |
| Tuky | 3 g | Vláknina | 3,1 g |
| - z toho nasycené | Bílkoviny | 14 g | |
| mastné kyseliny | 1 g | Sůl | <0,1 g |
Specifické reference