This eshop uses cookies to provide services, customize your ads, and analyze your traffic. Apart from necessary cookies, all cookies are stored only based on the user's consent.

More info
Accept all cookies Personalize
Accept selected cookies
Vykostěná jehněčí kýta s přidanou vodou polévaná jehněčím vývarem
search
  • Vykostěná jehněčí kýta s přidanou vodou polévaná jehněčím vývarem

Vykostěná jehněčí kýta s přidanou vodou polévaná jehněčím vývarem

Kč 499.00
Vykostěná jehněčí kýta s přidanou vodou polévaná jehněčím vývarem
450 g

Hluboce zmrazený masný polotovar. Určeno k tepelné úpravě. 2 porce. Složení: jehněčí maso (93 %), pitná voda (5 %), jehněčí vývar (pitná voda, jehněčí kosti, drožďový extrakt, jedlá sůl, rajčatový protlak, cukr), jedlá sůl, kukuřičný škrob, aroma, maltodextrin, regulátor kyselosti: E500; tapiokový škrob, sušený lihový ocet. Před a po manipulaci se syrovým masem očistěte všechny povrchy, kuchyňské náčiní a omyjte si ruce. Zabraňte kontaktu syrového masa s ostatními potravinami. Obal pečlivě odstraňte a vhodným způsobem ho zlikvidujte. Produkt připravujte z rozmrazeného stavu - před tepelnou úpravou produkt rozmrazte v lednici. Rozmrazený produkt spotřebujte v den rozmrazení. Návod k použití: Předehřejte troubu. Odstraňte papírový obal a fólii z misky. Misku s masem položte přímo na mřížku do trouby. Doba přípravy 35 minut (středně propečené) nebo 45 minut (dobře propečené) na 200 °C nebo na 180 °C na horkovzduch. Maso občas přelijte výpekem. Po dokončení přípravy nechejte 10 minut odpočinout. Znovu neohřívejte. Spotřebujte do: viz „Use by“ na přední straně obalu. Uchovávejte v mrazáku při teplotě −18 °C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte a spotřebujte v den rozmrazení. Baleno v ochranné atmosféře. 
Hmotnost: 
viz obal. Vyrobeno v UK z jehněčího masa původem z farem UK nebo Nového Zélandu.

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 478 kJ Sacharidy 1,3
114 kcal - z toho cukry 0,2 g
Tuky 3,9 g Vláknina <0,5 g
- z toho nasycené Bílkoviny 18,3 g
  mastné kyseliny 1,7 g Sůl 0,63 g

F38C10234

Specific References

UPC
00418355