Hluboce zmrazený masný polotovar typu
breakfast sausages. Určeno k tepelné úpravě.
Složení: vepřové maso z vepřů chovných venku (82 %),
kremžská hořčice (4 %) (pitná voda,
hnědá hořčičná semínka, kvasný lihový ocet,
mouka ze žluté hořčice,
otruby ze žluté hořčice, jedlá sůl, mleté nové koření), med (3 %),
anglická hořčice (pitná voda,
sušená hořčice, jedlá sůl, kurkuma), pitná voda, bezlepková strouhanka (rýžová mouka, cizrnová mouka, kukuřičný škrob, jedlá sůl, dextróza), bramborový škrob, jedlá sůl, stabilizátor: E451; cukr, petržel, mleté koření (kajenský pepř, kurkuma, muškátový oříšek, hřebíček), zázvorový protlak, koriandr, konzervant: E223 (
siřičitany); sušený tymián, antioxidant: kyselina askorbová; drožďový extrakt. Před a po manipulaci se syrovým masem očistěte všechny povrchy, kuchyňské náčiní a omyjte si ruce. Zabraňte kontaktu syrového masa s ostatními potravinami. Obal pečlivě odstraňte a vhodným způsobem ho zlikvidujte. Produkt připravujte z rozmrazeného stavu - před tepelnou úpravou produkt rozmrazte v lednici. Rozmrazený produkt spotřebujte v den rozmrazení.
Návod k použití: Odstraňte veškerý obal. Smažte na pánvi rozehřáté na střední teplotu s trochou oleje 15 minut. Občas obraťte. Znovu neohřívejte.
Spotřebujte do: viz přední strana obalu. Uchovávejte v mrazáku při teplotě −18 °C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Hmotnost: viz obal. Vyrobeno v UK (Severním Irsku) z masa původem z farem UK.
|
Nutriční hodnoty na 100 g
|
| Energetická hodnota |
1172 kJ |
Sacharidy |
2,8 |
| 283 kcal |
- z toho cukry |
2,7 g |
| Tuky |
23,7 g |
Vláknina |
1,8 g |
| - z toho nasycené |
|
Bílkoviny |
13,7 g |
| mastné kyseliny |
7,9 g |
Sůl |
1,50 g |