Vařené těstoviny ravioli plněné směsí čtyř vegetariánských sýrů v rajčatové omáčce s bazalkou
Hluboce zmrazený hotové jídlo. Složení: vařené vaječné těstoviny (25 %) (krupice z tvrdé pšenice (lepek), pitná voda, pasterovaná vejce, pšeničná mouka (s uhličitanem vápenatým, železem, niacinem, tiaminem) obsahuje lepek), směs čtyř druhů sýrů (23 %) (sýr ricotta (mléko), sýr mozzarella (mléko), vyzrálý sýr čedar (mléko), sýr regato (mléko)), rajčata (17 %), rajčatová passata, pitná voda, cibule, řepkový olej, rajčatová pasta, polotučné mléko, mrkev, celer, červený vinný ocet, kukuřičný škrob, rostlinný olej provoněný bazalkou (slunečnicový/řepkový), česnekový protlak, jedlá sůl, bazalka, stabilizátor: pektin; hrubě mletý černý pepř, rozmarýn, sušené oregano. Návod k použití: Příprava v mikrovlnné troubě ze zmrazeného stavu: Odstraňte obal. Propíchněte fólii. Ohřívejte nejprve 5 minut na 750 W nebo 5 minut na 900 W. Poté z trouby vyjměte a pořádně zamíchejte. Vložte zpět do trouby a ohřívejte ještě 2,5 minuty na 750 W nebo 1,5 minuty na 900 W. Po dokončení přípravy nechejte na 1 minutu odstát a poté zamíchejte. Znovu neohřívejte. Příprava v elektrické toubě ze zmrazeného stavu: Předehřejte toubu. Odtraňte obal a propíchněte fólii. Položte na pečící plech. Doba přípravy 40 minut na 190 °C nebo na 170 °C na horkovzduch. Po 25 minutách odstaňte fólii a ohřívejte dál. Po ohřátí nechejte na 1 minutu odstát a poté zamíchejte. Znovu neohřívejte.
Minimální trvanlivost do konce: viz přední strana obalu. Uchovávejte v mrazáku při teplotě −18 °C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Hmotnost: viz obal. Vyrobeno v UK. Těstoviny a sýr byly vyrobeny ve více zemích.
Nutriční hodnoty na 100 g | |||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 668 kJ | Sacharidy | 14,4 |
160 kcal | - z toho cukry | 3,5 g | |
Tuky | 7,7 g | Vláknina | 1,1 g |
- z toho nasycené | Bílkoviny | 7,6 g | |
mastné kyseliny | 3,2 g | Sůl | 0,60 g |
Specific References
- UPC
- 00599559