Ovesné a ječné vločky s ovesnými otrubami, žitnými vločkami, zlatými lněnými semínky a špaldovými vločkami pro přípravu kaše
Složení: celozrnné ovesné vločky (39 %), celozrnné ječné vločky (lepek) (18 %), ovesné otruby (lepek) (16 %), fruktooligosacharidy, celozrnné žitné vločky (lepek) (6 %), zlatá lněná semínka (5 %), celozrnné špaldové vločky (pšenice obsahuje lepek) (5 %). Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů a mléka. Návod k použití: Do rendlíku nalijte 220 ml mléka nebo vody. Přiveďte na plotně k mírnému varu. Přidejte 3 vrchovaté lžíce (40 g) vloček. Vařte při nízké teplotě 5–6 minut, dokud se tekutině zcela nevstřebá a vločky nezměknou. Občas zamíchejte.
Minimální trvanlivost do konce: viz horní strana obalu. Uchovávejte v suchu a chraňte před teplem. Po otevření sáček znovu těsně uzavřete. Neuchovávejte v blízkosti potravin s výrazným aroma.
Hmotnost: viz obal. Vyrobeno v UK z obilovin původem z více zemí.
Nutriční hodnoty na 100 g | |||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 1412 kJ | Sacharidy | 55,9 |
335 kcal | - z toho cukry | 1,7 g | |
Tuky | 3,1 g | Vláknina | 18,1 g |
- z toho nasycené | Bílkoviny | 11,9 g | |
mastné kyseliny | 0,5 g | Sůl | 0,05 g |
Specific References
- UPC
- 29310692