4 filety tresky obecné obalené ve strouhance
Hluboce zmrazený polotovar z mořských ryb. Určeno k tepelné úpravě. Složení: treska obecná (ryby) (63 %), pšeničná mouka (s uhličitanem vápenatým, železem, niacinem, tiaminem) obsahuje lepek, řepkový olej, pšeničný škrob (lepek), krupice z tvrdé pšenice (lepek), jedlá sůl, pšeničný lepek, pekařské droždí, ječná mouka sladová (lepek), barvivo: paprikový extrakt. Filety mohou obsahovat malé kosti. Návod k použití: Předehřejte troubu. Odstraňte veškerý obal. Položte filety na předehřátý pečící plech. Doba přípravy ze zmrazeného stavu 30–35 minut na 200 °C nebo na 180 °C v horkovzdušné troubě. Pečete-li více než 2 filety, prodlužte dobu přípravy o 5 minut. Znovu neohřívejte
Minimální trvanlivost do konce: viz přední strana obalu. Uchovávejte v mrazáku při teplotě −18 °C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Hmotnost: viz obal. Vyrobeno v UK. Tresky obecné byly uloveny v severovýchodní a severozápadní části Atlantského oceánu.
Nutriční hodnoty na 100 g | |||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 750 kJ | Sacharidy | 14,2 |
179 kcal | - z toho cukry | 2,8 g | |
Tuky | 6,9 g | Vláknina | 1,0 g |
- z toho nasycené | Bílkoviny | 14,4 g | |
mastné kyseliny | 0,6 g | Sůl | 0,65 g |
Specific References
- UPC
- 00476270