Rýže na přípravu nákypu
Kč 79.90
Rýže na přípravu nákypu
500 g
Návod k použití: Na přípravu rýžového nákypu pro 4 osoby nasypte 100 g rýže do rendlíku, přilijte 650 ml mléka, přidejte 25 g cukru a 10 g másla. Za stálého míchání přiveďte k varu. Poté teplotu snižte a vařte 30-35 minut, občas zamíchejte. Nakonec nákyp posypte mletou skořicí nebo muškátovým oříškem a ihned podávejte.
Minimální trvanlivost do konce: viz boční strana obalu. Uchovávejte v suchu, chraňte před teplem a slunečním světlem. Po otevření sáček znovu uzavřete pomocí samolepky.
Hmotnost: viz obal. Vypěstováno v Itálii. Baleno v UK.
Nutriční hodnoty na 100 g | |||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 1489 kJ | Sacharidy | 77,9 |
351 kcal | - z toho cukry | 0,2 g | |
Tuky | 1,3 g | Vláknina | 0,6 g |
- z toho nasycené | Bílkoviny | 6,6 g | |
mastné kyseliny | 0,4 g | Sůl | <0,1 g |
F19A86104
Specific References
- UPC
- 00568692