Slaný koláč z křehkého pšeničného těsta plněný rozšlehanými vejci s extra vyzrálým sýrem čedar, britskou slaninou nakládanou s j
Slaný koláč z křehkého pšeničného těsta plněný rozšlehanými vejci s extra vyzrálým sýrem čedar, britskou slaninou nakládanou s javorovým sirupem a sušenou prorostlou britskou slaninou
Hluboce zmrazený pekařský polotovar. Určeno k pečení. 4 porce. Složení: plnotučné mléko, extra vyzrálý sýr čedar (mléko) (17 %), pasterovaná vejce (15 %), pšeničná mouka (s uhličitanem vápenatým, železem, niacinem, tiaminem) obsahuje lepek, uzená britská slanina nakládaná s javorovým sirupem (12 %) (vepř. maso (84 %), pitná voda, bramborový škrob, cukr, nakládací sůl (jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný), javorový sirup, stabilizátor: E451(i), antioxidant: E301), smetana ke šlehání (mléko) (7 %), palmový olej, uzená sušená prorostlá britská slanina (3 %) (vepřové maso (96 %), nakládací sůl (jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný, dusičnan sodný), cukr, přírodní aroma, antioxidant: E301), řepkový olej, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, modifikovaný kukuřičný škrob, dextróza, emulgátor: E471; jedlá sůl, sušená hořčice. Návod k použití: Předehřejte troubu. Odstraňte papírový obal. Položte výrobek na předehřátý pečící plech. Doba přípravy ze zmrazeného stavu 35 minut na 220 °C nebo na 200 °C na horkovzduch. Znovu neohřívejte.
Minimální trvanlivost do konce: viz přední strana obalu. Uchovávejte v mrazáku při teplotě −18 °C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Hmotnost: viz obal. Vyrobeno v UK z vepřového masa původem z farem UK.
Nutriční hodnoty na 100 g | |||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 1172 kJ | Sacharidy | 14,5 |
282 kcal | - z toho cukry | 2,3 g | |
Tuky | 19,5 g | Vláknina | 0,8 g |
- z toho nasycené | Bílkoviny | 11,6 g | |
mastné kyseliny | 10,0 g | Sůl | 0,88 g |
Specifické reference
- UPC
- 00600200