Hluboce zmrazený polotovar. Určeno k tepelné úpravě.
Složení: kachní maso (19 %), dip hoisin (15 %) [pitná voda, cukr, rýžové víno, švestkový protlak (švestky, cukr), kukuřičný škrob, jedlá sůl, rajčatová pasta, česnekový protlak, sirup z karamelizovaného cukru,
sójové boby,
pšenice (
lepek), mleté koření (zázvor, skořice, fenykl, badyán, hřebíček, černý pepř, anýz),
olej z opečených sezamových semínek, přírodní barvivo: paprikový extrakt], řepkový olej,
pšeničná mouka* (
lepek), mrkev (6 %), rýžová mouka, plody kotvice plovoucí, fazolové výhonky, jarní cibulka, pitná voda, cukr,
sójové boby, rýžové víno, bramborový škrob, jedlá sůl, švestkový protlak (švestky, cukr), zázvorový protlak,
olej z opečených sezamových semínek, červený vinný ocet, česnekový protlak, kukuřičný škrob, mleté koření (skořice, fenykl, anýz, hřebíček, černý pepř, zázvor, chilli, badyán), rajčatová pasta, stabilizátor: E464; sirup z karamelizovaného cukru,
pšenice (
lepek), přírodní barvivo: paprikový extrakt. *Fortifikovaná vápníkem, železem, vitamínem B3 a vitamínem B1.
Návod k použití: Odstraňte papírový a plastový obal a kelímek s dipem dejte bokem. Předehřejte troubu. Položte závitky na pečící plech. Doba přípravy ze zmrazeného stavu 15 minut na 200 °C nebo na 180 °C na horkovzduch. Během přípravy závitků ponořte kelímek s dipem do teplé vody. Poté ho vyjměte, odstaňte fólii a zamíchejte. Závitky znovu neohřívejte.
Minimální trvanlivost do konce: viz přední strana obalu. Uchovávejte v mrazáku při teplotě −18 °C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Hmotnost: viz obal. Vyrobeno v UK z kachního masa původem z farem UK.
|
Nutriční hodnoty na 100 g
|
| Energetická hodnota |
1187 kJ |
Sacharidy |
29,5 |
| 284 kcal |
- z toho cukry |
8,5 g |
| Tuky |
15,2 g |
Vláknina |
1,3 g |
| - z toho nasycené |
|
Bílkoviny |
6,6 g |
| mastné kyseliny |
1,7 g |
Sůl |
0,90 g |