Steak z hovězí svíčkové, zralý 10 dnů
Hovězí maso výsekové, hluboce zmrazené. Určeno k tepelné úpravě. Před a po manipulaci se syrovým masem očistěte všechny povrchy, kuchyňské náčiní a omyjte si ruce. Zabraňte kontaktu syrového masa s ostatními potravinami. Obal pečlivě odstraňte a vhodným způsobem ho zlikvidujte. Návod k použití: Maso nejprve nechejte zcela rozmrazit. Vyjměte ho z obalu 10 minut před přípravou a osušte ho kuchyňskou utěrkou. Na plotně předehřejte pánev na vysokou teplotu. Maso potřete malým množstvím olej, okořeňte a vložte do pánve. Připravujte 5–8 minut (málo propečené) nebo 8–10 minut (středně propečené). V polovině doby přípravy obraťte. Před podáváním nechejte 5 minut odpočinout. Znovu neohřívejte.
Minimální trvanlivost do konce/zmrazeno: viz přední strana obalu. Uchovávejte v mrazáku při teplotě −18 °C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte a spotřebujte do 3 dnů.
Hmotnost: viz obal. Vyrobeno v UK z hovězího masa původem z farem UK. Chov, porážka a referenční číslo – viz obal.
Nutriční hodnoty na 100 g | |||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 648 kJ | Sacharidy | 0,0 |
155 kcal | - z toho cukry | 0,0 g | |
Tuky | 7,9 g | Vláknina | 0,0 g |
- z toho nasycené | Bílkoviny | 20,9 g | |
mastné kyseliny | 3,8 g | Sůl | 0,10 g |
Specific References
- UPC
- 00342018