Hovězí steak z vysokého roštěnce, zralý 21 dnů
Hovězí maso výsekové, hluboce zmrazené. Určeno k tepelné úpravě. Před a po manipulaci se syrovým masem očistěte všechny povrchy, kuchyňské náčiní a omyjte si ruce. Zabraňte kontaktu syrového masa s ostatními potravinami. Obal pečlivě odstraňte a vhodným způsobem ho zlikvidujte. Návod k použití: Maso nejprve nechejte zcela rozmrazit a vyjměte ho z obalu 10 minut před přípravou. Na plotně předehřejte pánev na vysokou teplotu. Maso potřete malým množstvím olej, okořeňte a vložte do pánve. Připravujte 2–3 minuty (málo propečené) nebo 3–6 minut (středně propečené). V polovině doby přípravy obraťte. Před podáváním nechejte 5 minut odpočinout. Znovu neohřívejte.
Minimální trvanlivost do konce/zmrazeno: viz přední strana obalu. Uchovávejte v mrazáku při teplotě −18 °C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte a spotřebujte do 3 dnů.
Hmotnost: viz obal. Vyrobeno v UK z hovězího masa původem z farem UK. Chov, porážka a referenční číslo – viz obal.
Nutriční hodnoty na 100 g | |||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 837 kJ | Sacharidy | 0,0 |
201 kcal | - z toho cukry | 0,0 g | |
Tuky | 12,7 g | Vláknina | 0,0 g |
- z toho nasycené | Bílkoviny | 21,6 g | |
mastné kyseliny | 5,6 g | Sůl | 0,15 g |
Specific References
- UPC
- 00341998