Dva vepřové párky v masové šťávě s cibulí a s bramborovou kaší
Hluboce zmrazené hotové jídlo. Určeno k ohřátí. Složení: brambory (52 %), vepřové párky (20 %) (britské vepř. maso (78 %), pitná voda, pšeničná mouka (s uhličitanem vápenatým, železem, niacinem, tiaminem) obsahuje lepek, bramborový škrob, jedlá sůl, dextróza, mleté koření (černý pepř, muškátový oříšek, koriandr, muškátový květ, nové koření, kajenský pepř, zázvor, bobkový list, kardamom, kmín římský, hřebíček, skořice čínská, kurkuma), sušená šalvěj, stabilizátor: E450; kypřící látka: E503; aroma), cibule (11 %), pitná voda, máslo (mléko), hovězí vývar (pitná voda, pečené hovězí kosti, drožďový extrakt, jedlá sůl, hovězí tuk, koncentrovaná citrónová šťáva), kukuřičný škrob, rajčatový protlak, balzamikový ocet, jedlá sůl, řepkový olej, vepřová želatina, kvasný lihový ocet, cukrový sirup, slunečnicový olej, drcený černý pepř, cukr, mleté koření (bílý pepř, černý pepř, hřebíček), sušená cibule, tamarindový extrakt, česnekový protlak, citrónový olej. Párky jsou plněné do střívek z vepřového kolagenu. Návod k použití: Odstraňte obal. Propíchněte fólii. Příprava v mikrovlnné troubě ze zmrazeného stavu: Ohřívjete 10 minut na 750 W nebo 9 minut na 900 W. Po 5 minutách pokrm lehce zamíchejte, znovu zakryjte fólií a pokračujte v ohřevu. Poté zamíchejte. Znovu neohřívejte. Příprava v elektrické troubě ze zmrazeného stavu: Předehřejte troubu. Odstraňte obal a fólii. Výrobek položte na pečící plech. Doba přípravy 45 minut na 190 °C nebo na 170 °C na horkovzduch. Znovu neohřívejte.
Minimální trvanlivost do konce: viz přední strana obalu. Uchovávejte v mrazáku při teplotě −18 °C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Hmotnost: viz obal. Vyrobeno v UK z vepřového masa původem z farem UK a ze surovin původem z více zemí.
Nutriční hodnoty na 100 g | |||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 464 kJ | Sacharidy | 9,6 |
111 kcal | - z toho cukry | 2 g | |
Tuky | 5,7 g | Vláknina | 1,4 g |
- z toho nasycené | Bílkoviny | 4,6 g | |
mastné kyseliny | 2,5 g | Sůl | 0,5 g |
Specific References
- UPC
- 00599313