Pasta se sladkou sójovou omáčkou kecap manis, bílou pastou miso a kořením určená na přípravu indonéské smažené rýže
Kořenící přípravek, pasta. Pasterováno. Mírně pálivé. Vhodná k marinování masa a ryb pro přípravu na grilu, k přípravě jídel ve woku nebo použití v omeletách. Složení: sladká sójová omáčka kecap manis (37 %) (cukr, melasa, pitná voda, jedlá sůl, kukuřičný škrob, kvasný lihový ocet, sójové boby, pšenice (lepek)), pitná voda, cibulový protlak, řepkový olej, bílá pasta miso (5 %) (pitná voda, sójové boby, rýže, jedlá sůl), mleté koření (2,5 %) (kmín římský, koriandr, badyán, semínka fenyklu, skořice, kardamom, kurkuma, hřebíček), zázvorový protlak, česnekový protlak, sušená jarní cibulka, koncentrovaná limetková šťáva, sušené červené chilli papričky, jedlá sůl, kukuřičný škrob, barvivo: paprikový extrakt; kyselina: kyselina citronová. Minimální trvanlivost do konce: viz víčko. Uchovávejte v suchu a chraňte před teplem. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 4 týdnů.
Hmotnost: viz obal. Vyrobeno v UK ze surovin původem z více zemí.
Nutriční hodnoty na 100 g | |||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 923 kJ | Sacharidy | 23,4 |
221 kcal | - z toho cukry | 19,5 g | |
Tuky | 12,3 g | Vláknina | 3,7 g |
- z toho nasycené | Bílkoviny | 2,4 g | |
mastné kyseliny | 1,0 g | Sůl | 4,20 g |
Specific References
- UPC
- 29214426