Rýže na italské rizoto
Kč 89.90
Rýže na italské rizoto
500 g
Příprava na plotně: V pánvi rozpusťte 25 g másla. Přidejte 150 g rýže a za stálého míchání několik minut smažte. Přilijte 450 ml vody nebo vývaru ve 4 dávkách. Po každé dávce rýži chvíli míchejte. Vařte, dokud rýže neabsorbuje všechen vývar nebo vodu. Znovu neohřívejte. Skladujte v chladu a suchu mimo sluneční světlo. Po otevření sáček znovu uzavřete.
Minimální trvanlivost do konce: viz boční strana obalu.
Hmotnost: viz obal. Vypěstováno v Itálii. Baleno v UK.
Nutriční hodnoty na 100 g | |||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 1472 kJ | Sacharidy | 75,7 |
347 kcal | - z toho cukry | 0,2 g | |
Tuky | 1 g | Vláknina | 2,4 g |
- z toho nasycené | Bílkoviny | 7,6 g | |
mastné kyseliny | 0,3 g | Sůl | <0,1 g |
F19A1079
Specific References
- UPC
- 00618434