Hluboce zmrazený polotovar. Určeno k tepelné úpravě.
Složení: růžičková kapusta (74 %), jedlé kaštany (14 %), máslo (
mléko) (9 %), zeleninový vývar (pitná voda, cibule, mrkev, pórek, chaluhy, houževnatce jedlé, drožďový extrakt, jedlá sůl, citronová šťáva, sušený bobkový list, bílý pepř, tymián), jedlá sůl, sušené hříbky, kukuřičný škrob.
Návod k použití: Předehřejte troubu. Odstraňte veškerý obal. Máslo dejte prozatím bokem. Kapustu a kaštany nasypte do zapékací mísy a pokapejte 1 lžící (10 ml) oleje. Vložte doprostřed trouby. Doba přípravy ze zmrazeného stavu 25–30 minut na 200 °C nebo na 180 °C na horkovzduch. Po prvních 10 minutách vyjměte z trouby, pořádně promíchejte a přidejte máslo. Vraťte do trouby a pokračujte v přípravě. V polovině doby přípravy zamíchejte. Po dokončení přípravy nechejte na 2 minuty odstát. Znovu neohřívejte.
Minimální trvanlivost do konce: viz přední strana obalu. Uchovávejte v mrazáku při teplotě −18 °C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Hmotnost: viz obal. Vyrobeno v UK.
|
Nutriční hodnoty na 100 g
|
| Energetická hodnota |
666 kJ |
Sacharidy |
10,5 |
| 160 kcal |
- z toho cukry |
4,0 g |
| Tuky |
10,9 g |
Vláknina |
3,9 g |
| - z toho nasycené |
|
Bílkoviny |
3,1 g |
| mastné kyseliny |
5,6 g |
Sůl |
0,43 g |