- -20%
|
This eshop uses cookies to provide services, customize your ads, and analyze your traffic. Apart from necessary cookies, all cookies are stored only based on the user's consent. More info |
Accept all cookies Personalize |
| Accept selected cookies |
4–5 porcí. Určeno k tepelné úpravě. Obsahuje ryby. Filety mohou obsahovat kosti. Návod k použití: Předehřejte troubu. Odstraňte veškerý obal. Filety položte do zapékací mísy a přidejte 45 ml vody. Filety potřete trochou másla, osolte a opepřete. Mísu zakryjte alobalem a vložte do trouby. Doba přípravy ze zmrazeného stavu 30 minut na 190 °C nebo na 170 °C na horkovzduch. Znovu neohřívejte.
Minimální trvanlivost do konce/zmrazeno: viz přední strana obalu. Uchovávejte v mrazáku při teplotě −18 °C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Hmotnost (bez ochranné ledové glazury): viz obal. Baleno na Islandu. Tresky obecné byly uloveny pomocí vlečných sítí nebo na šňůry v severovýchodní části Atlantského oceánu (území Islandu).
| Nutriční hodnoty na 100 g | |||
|---|---|---|---|
| Energetická hodnota | 320 kJ | Sacharidy | <0,1 |
| 76 kcal | - z toho cukry | <0,1 g | |
| Tuky | 1,2 g | Vláknina | <0,5 g |
| - z toho nasycené | Bílkoviny | 16,2 g | |
| mastné kyseliny | 0,3 g | Sůl | 0,35 g |
Specific References