Hluboce zmrazené filety islandské tresky jednoskvrnné (Melanogrammus aeglefinus) s ledovou glazurou
4–5 porcí. Určeno k tepelné úpravě. Obsahuje ryby. Filety mohou obsahovat kosti. Návod k použití: Předehřejte troubu. Odstraňte veškerý obal. Filety položte do zapékací mísy a přidejte 45 ml vody. Filety potřete trochou másla, osolte a opepřete. Mísu zakryjte alobalem a vložte do trouby. Doba přípravy ze zmrazeného stavu 30 minut na 190 °C nebo na 170 °C na horkovzduch. Znovu neohřívejte.
Minimální trvanlivost do konce/zmrazeno: viz přední strana obalu. Uchovávejte v mrazáku při teplotě −18 °C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Hmotnost (bez ochranné ledové glazury): viz obal. Baleno na Islandu. Tresky jednoskvrnné byly uloveny pomocí vlečných sítí nebo na udice v severovýchodní části Atlantského oceánu (Barentsovo moře, Norské moře, Špicberky, Medvědí ostrov a území Islandu).
Nutriční hodnoty na 100 g | |||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 320 kJ | Sacharidy | <0,1 |
76 kcal | - z toho cukry | <0,1 g | |
Tuky | 0,8 g | Vláknina | <0,1 g |
- z toho nasycené | Bílkoviny | 17,1 g | |
mastné kyseliny | 0,2 g | Sůl | 0,45 g |
Specific References
- UPC
- 29144723