Thajská červená kari pasta s citrónovou trávou, galgánem, červenými chilli papričkami, krevetovou pastou a koriandrem
Kořenící přípravek – pasta. Středně pálivé. Složení: pitná voda, olej z rýžových otrub, citrónová tráva (8 %), šalotka, galgán (7 %), červené chilli papričky (5 %), palmový cukr, česnek, krevety (korýši) (1,5 %), jedlá sůl, modifikovaný tapiokový škrob, kořen koriandru (1 %), regulátor kyselosti: kyselina octová; kmín římský, limetková kůra, paprikový olej, mořská sůl. Může obsahovat stopy sezamu. Návod k použití: Před použitím promíchejte. V pánvi nebo ve woku nechejte při střední/vysoké teplotě zahřát 1–2 lžíce oleje, přidejte 400 g kuřecích prsou nakrájených na kostky (na 4 porce) a smažte 3 minuty. Přidejte pastu a stále míchejte, dokud nezačne vonět. Přidejte 100 g mladé kukuřice 100 g červené papriky pokrájené na kostky a smažte 2 minuty. Poté přilijte 400 ml kokosového krému, přiveďte k varu, poté teplotu snižte a mírně vařte 10 minut nebo dokud nebude maso měkké a omáčka trochu nezhoustne. Podávejte s jasmínovou rýží, ozdobte plátky chilli papriček, posekaným koriandrem a klínkem limety.
Minimální trvanlivost do konce: viz boční strana skleničky. Uchovávejte v suchu a chraňte před teplem. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 4 týdnů.
Hmotnost: viz obal. Vyrobeno v Thajsku.
Nutriční hodnoty na 100 g | |||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 533 kJ | Sacharidy | 11,3 |
128 kcal | - z toho cukry | 7,4 g | |
Tuky | 8,3 g | Vláknina | 1,5 g |
- z toho nasycené | Bílkoviny | 1,3 g | |
mastné kyseliny | 1,8 g | Sůl | 2,05 g |
Specific References
- UPC
- 29214433