This eshop uses cookies to provide services, customize your ads, and analyze your traffic. Apart from necessary cookies, all cookies are stored only based on the user's consent.

More info
Accept all cookies Personalize
Accept selected cookies
Rýže odrůdy Carnaroli na přípravu rizota
search
  • Rýže odrůdy Carnaroli na přípravu rizota

Rýže odrůdy Carnaroli na přípravu rizota

Kč 109.90
Rýže odrůdy Carnaroli na přípravu rizota
500 g

Návod k použití (4 porce): Při nízké teplotě nechejte v pánvi změknout 150 g najemno nakrájené cibule (15 minut). Zvyšte teplotu, přidejte 250 g najemno pokrájených žampiónů, nechejte mírně opéct, poté přidejte 2 najemno posekané stroužky česneku a připravujte 2 minuty. Přidejte 300 g rýže a zamíchejte. Poté přilijte 300 ml bílého vína (po 100 ml), míchejte, dokud se víno nevsákne. Stejným způsobem postupně přidejte 1 litr zeleninového vývaru, dokud se nevsákne a rýže nebude měkká (asi 20 minut). Nakonec vmíchejte 2 větvičky posekaného tymiánu, 50 g nastrouhaného parmezánu a 75 g mascarpone – vařte dalších 7 minut. Jemně promíchejte jednou nebo dvakrát každou minutu. Případně zřeďte vodou. Dochuťte a podávejte. Znovu neohřívejte.
Minimální trvanlivost do konce:
viz zadní strana obalu. Uchovávejte v suchu, chraňte před teplem a slunečním světlem. Po otevření sáček znovu dobře uzavřete.
Hmotnost:
viz obal. Vypěstováno v Itálii. Baleno v UK.

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1484 kJ Sacharidy 78,0
349 kcal - z toho cukry 0,5 g
Tuky 0,6 g Vláknina 1,4 g
- z toho nasycené Bílkoviny 7,3 g
  mastné kyseliny 0,1 g Sůl 0,03 g

F19A10871

Specific References

UPC
29324378