Thajská zelená kari pasta se zelenými chilli papričkami, citrónovou trávou, galgánem a krevetovou pastou
Kořenící přípravek – pasta. Velmi pálivé. Složení: pitná voda, zelené chilli papričky (11 %), šalotka, olej z rýžových otrub, citrónová tráva (10 %), galgán (8 %), česnek, palmový cukr, opečený kokos, koriandr, jedlá sůl, bazalka, krevety (korýši) (1,3 %), kořen koriandru, kurkuma, modifikovaný tapiokový škrob, regulátor kyselosti: kyselina octová; kmín římský, limetková kůra, mořská sůl. Může obsahovat stopy sezamu. Návod k použití: Před použitím promíchejte. V pánvi nebo ve woku nechejte při střední/vysoké teplotě zahřát 1–2 lžíce oleje, přidejte 400 g kuřecích prsou nakrájených na kostky (na 4 porce) a smažte 3 minuty. Přidejte pastu a stále míchejte, dokud nezačne vonět. Přidejte 100 g zelených fazolek a 100 g mladé kukuřice a smažte 2 minuty. Poté přilijte 400 ml kokosového krému, přiveďte k varu, poté teplotu snižte a mírně vařte 10 minut nebo dokud nebude maso měkké a omáčka trochu nezhoustne. Podávejte s jasmínovou rýží, ozdobte plátky chilli papriček, posekaným koriandrem a klínkem limety.
Minimální trvanlivost do konce: viz boční strana skleničky. Uchovávejte v suchu a chraňte před teplem. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 4 týdnů.
Hmotnost: viz obal. Vyrobeno v Thajsku.
Nutriční hodnoty na 100 g | |||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 528 kJ | Sacharidy | 8 |
127 kcal | - z toho cukry | 4,2 g | |
Tuky | 9,4 g | Vláknina | 2,7 g |
- z toho nasycené | Bílkoviny | 1,3 g | |
mastné kyseliny | 2,9 g | Sůl | 1,9 g |
Specific References
- UPC
- 29214396